top of page

Tül Saç Perukları Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Güncelleme tarihi: 25 Mar



 

Tül Saç Perukları Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Saç dökülmesi, hormonal değişiklikler, tıbbi tedaviler gibi birçok nedenle insanların saçları zayıflayabilir ya da tamamen kaybolabilir. Bu durumda, tül saç perukları birçok kişi için saç dökülmesiyle başa çıkmamasına en basit ve pratik çözüm sunmaktadır.

Tül saç perukları hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen bu blog yazımızı okumaya devam edin.

Tül Saç Perukları Nedir?

Tül saç perukları, bir tül taban üzerine elle bağlanmış gerçek insan saçlarından yapılan peruklardır. Tül taban, doğal saç derisi gibi hissettiren ince ve hafif bir malzemeden yapılmıştır. Ayrıca bu yöntemle saç derisi hava alabilen kullanımı ferah bir avantaj sunmaktadır. Tül saç perukları, takıldığında saç derisiyle birleşik olduğu için doğal saçlardan ayrılamaz.

Tül Saç Perukları Nasıl Yapılır?

Tül saç perukları, birkaç adımda yapılmaktadır. İlk adım, global birçok kafa ölçülerine uyabilen standart ölçülerde imal ettiğimiz hazır peruklarımız mağazamızda 2 bin çeşidin üzerinde sergimiz bulunmaktadır. İkinci adım ise müşterinin baş ölçüsünü almak ve doğru tül saç peruk boyutunu belirlemektir. Daha sonra, müşterinin saç rengine uygun insan saçı seçilir ve tül taban üzerine elle bağlanır ve son adım olarak tül saç peruklarının müşterinin saç derisine doğal bir şekilde yerleştirilmesi ve şekillendirilmesidir.

Tül Saç Perukları Hangi Durumlarda Kullanılır?

Tül saç perukları, saç dökülmesi, alopesi, kanser tedavisi veya diğer tıbbi durumlar nedeniyle saç kaybı yaşayan kişiler için idealdir. Tül saç perukları ayrıca moda veya estetik amaçlarla da kullanılabilir.

Tül Saç Peruklarına Bakım Gerekli mi?

Tül saç peruklarının doğal saçlar gibi bakımı gereklidir. Peruklara düzenli olarak kozmetik saç bakımları kullanarak fırça veya tarakla bakım yapılmalıdır. Ayrıca, tül saç perukları saç derisine benzeyen malzemeden yapıldığından, terleme veya kafa derisi yağı gibi faktörlerle karşılaşabilir. Bu nedenle, peruklar düzenli olarak yıkanmalı ve gerekli bakımları yapılmalıdır.

Tül Saç Peruklarına Kullanım Ömrü Nedir?

Gerçek saç Tül saç peruklarının kullanıma bağlı ömürleri 8-24 aya kadardır. Bunu belirleyen faktörler ürüne yapılacak bakım ve doğru muhafaza etmeniz önemlidir bu hususlarda neye dikkat edeceğiniz alttaki soruda mevcuttur.

Tül Saç Peruklarına Bakım Ne kadar Zamanda bir Nasıl Yapılmalı Nelere Dikkat Edilmeli?

Peruklara bakım kullanıma bağlı 2 günde bir veya haftada bir yapılabilir. Bakım yapılırken kullanılacak kozmetik ürün önemlidir marka olarak peruk saçlara özel şampuan ve krem kozmetiği özel içeriklerle firmamız tarafından hazırlanmıştır. WIG SHAMPO WIG KREM bu ürünleri kullanarak peruk bakımlarınızı güvenle yapabilirsiniz aynı zamanda peruk bakımlarınız için mağazamızı ziyaret ederek bu hizmeti alabilirsiniz. Peruk bakımlarında kozmetik kullanımının önemi kadar kullanılan tarak fırça gibi kullanılan ekipmanlarda önemlidir. Bu tarak ve fırçalar ucu topsuz olmalıdır. Aksi halde hassas olan tül dikimlere zarar verebilir peruk ürününün kullanım süresini kısıtlayabilir. Yine bu özel üretim peruk taraklarına mağazamızda ve online alışveriş olarak ulaşabilirsiniz. bu hususların yanı sıra dikkat edeceğiniz bir konu ise peruk ürününü doğru muhafaza etmektir kullanmadığınız zamanda peruk ürününü bir pupet manken kafa ile bakımı yapılmış kuru bir şekilde pupet manken kafa üzerinde muhafaza etmek tavsiye ettiğimiz en doğru yöntemdir .

Tül Saç Perukları Kimler İçin Uygun Değildir?

Tül saç perukları, herkes için uygun değildir. Örneğin, çok hassas saç derisi olan kişiler için tül saç perukları rahatsız edici olabilir.







134 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page